ΤΟ WEBWAR ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥAuthor Topic: ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣ&#  (Read 94 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

SPYRIDON VOUKALIS

 • Guest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ _ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ _ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
S.O.S

ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL TOΥ 2015 ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ -ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ,ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ , ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΏΣΤΕ "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" ,ΚΑΙ ΖΗΤΉΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ο.ΣΤΙΧΟΙ 16-18


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

https://www.youtube.com/watch?v=OUPpug4WN4w

Σ.Β


https://neataksi.blogspot.com/2019/12/666_15.html

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Πρωταθλητές-Ευρώπης-στις-πληρωμές-με/

Offline NordPhil

 • Νεοπασοκος
 • *
 • Posts: 27
 • Μαγκιά: +0/-2
 • 94.65.36.186 Κάποιοι δεν κρύβονται ρουφιανακο
 • Location: Γεωργιούπολη http://img1.thatpervert.com/pics/post/Shemale--Shemale-gif-Shemale-Stockings-3403343.gif
  • View Profile
  • The Real Webwar


Μετά από μια δεκαετία, εγώ ο FINALBOSS του webwar που χέζω στον τάφο κάθε εθνογκαγκά και όλες οι παβλιάρες κατσικαρούδες έχουν μουγκαθεί, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω σε τι "πιστεύω", ή αν προτιμάτε με ποια μορφή Αναρχίας συστρατεύομαι και αγωνίζομαι, για να ακριβολογώ. Διαβάστε το προσεχτικά, γιατί στο indymedia μου το έκρυψαν. Θυμάστε όταν με ρωτάγατε παλιά γιατί δε γράφω αλλού και γιατί οι άλλοι δεν συνεργάζονται μαζί μου; Αυτός ήταν ο λόγος που όλοι οι άλλοι Αναρχικοί με είχαν κάνει πέρα. Τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να αποκαλύψω το όραμά μας για μια άλλη κοινωνία. Είμαστε λίγο πριν τον διεθνικό ξεσηκωμό, τα σύνορα του ελλαδιστάν πολιορκούνται, για τον αντιχριστιανικό, αντιφασιστικό και αντικαπιταλιστικό αγώνα και την οριστική μας νίκη, ενάντια στην πατριαρχία. Το κείμενο έχει γραφτεί από παλιό σύντροφο που θυσιάστηκε σε τελετή προσφάτως (συναινετικά) και το προσυπογράφουμε τόσο η Δέσπω όσο και εγώ μέχρι τελείας.

https://logiakaiskepseis.blogspot.com/2012/06/blog-post_311.htmlΚαι μια απάντηση σε όσους με αποκαλούν άπλυτο. https://amantomatimou.wordpress.com/2012/07/27/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%89%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BA/


ΥΓ. και για να μη ξεχνιόμαστε, που είναι οι απειλές ότι θα πάθω τα χίλια μύρια; τζιαι ας θυμηθούμε τι έλεγε η τζημεριώτισσα κρητικοπούλα πριν μουγκαθεί. κοκοκο...

EXPECTATIONS

Quote

REALITY

Quote